Rishma Rampersad

Rishma Rampersad

“Ik werk al 9 jaar met veel plezier bij Generali. Sinds 2 jaar ben ik relatiemanager Schade en Inkomen voor de Zakelijke Markt. Een van de redenen dat ik hier al zo lang werk is dat er veel mogelijkheden zijn om door te groeien, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk gebied."

 

"Ik doe nu bijvoorbeeld een opleiding om mijn kennis te vergroten. Er wordt van je verwacht dat je zelf nadenkt over op welk gebied je je wilt ontwikkelen, maar er wordt zeker ook goed met je meegedacht.

De sfeer bij Generali is heel open; de betrokkenheid bij elkaar is groot en als er iets is, kun je altijd bij iemand terecht, ook bij de directieleden. Die open cultuur past heel goed bij mij. Met mijn meer ervaren collega’s kan ik heerlijk sparren over inhoudelijke zaken. Daar leer ik heel veel van.

Mijn werkdag is geslaagd als ik merk dat mijn klanten tevreden zijn. Ik kan me dan ook helemaal vinden in de pay-off “Verzekerd van alle aandacht”. Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf wil worden behandeld. Dat vind ik belangrijk.

Ik ben blij dat ik bij Generali werk en wil nog lang blijven: ik ben hier nog lang niet uitgeleerd!”