Marc Veldt

Marc Veldt

“Momenteel bouw ik mee aan een nieuw datawarehouse: een slimme state-of-the-art IT-oplossing om onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen. Het is een behoorlijk ambitieus project en heel belangrijk voor Generali.”

 

“Collegialiteit staat hier hoog in het vaandel.Niemand steekt elkaar de loef af: iedereen is zich ervan bewust dat je het voor de klant en het bedrijf doet, niet voor jezelf. Je krijgt hier echt de ruimte om je verantwoordelijkheid te nemen. Sterker nog, het wordt gestimuleerd! Zo stelde ik voor een ‘kenniswiki’ op te zetten om onze kennis op een simpele en slimme manier te delen. Dat werd gewaardeerd en ik mocht dit project vrijwel direct oppakken. Ik vind het leuk om vanuit mijn expertise bestaande processen te verbeteren en onze organisatie daarmee weer een stap verder te krijgen.”

“Bij Generali is leren en jezelf blijven ontwikkelen belangrijk.  Fouten maken mag, je kop gaat er – zogezegd – niet af. Om nieuwe collega’s een goede start te geven, zorgt onze HR-afdeling voor een duidelijk introductieprogramma. Je weet gelijk waar je aan toe bent en dat is wel zo handig. Ook de werk-privébalans is duidelijk en dik in orde: als ik de ene dag iets eerder weg ga om een schoolactiviteit van mijn dochter bij te wonen, dan werk ik de andere dag iets langer door. Die vrijheid en dat vertrouwen is ook vanzelfsprekend bij Generali.”