Schitteren bij Generali. Durf jij het aan?

Bekijk onze vacatures
Ruime opleidingsmogelijkheden
Korte lijnen
Ruimte voor eigen initiatief

Schitteren bij Generali

Sta jij voor lef en doen, maar durf je af en toe ook te falen? Ben jij ambitieus, maar laat je juist ook graag je collega’s schitteren? Maak kennis met Generali, de verzekeraar die alle ruimte biedt aan medewerkers met die instelling. Wij zoeken positief ingestelde mensen die ons team versterken en verrassen met nieuwe, inspirerende ideeën.
Ideeën waar niet alleen wij blij van worden, maar juist ook onze klanten. Als het klikt, hebben we een mooi aanbod en volop ontwikkelkansen voor je. Zeg het maar. Wordt het voortkabbelen of doorstromen? Afwachten of reageren? Wie durft te schitteren bij Generali, hoeft daar geen seconde over na te denken.

 

Maak jij het verschil? Vind jouw nieuwe baan!

Onze medewerkers

Rishma Rampersad

Relatiemanager Schade & Inkomen

“Ik werk al 9 jaar met veel plezier bij Generali. Sinds 2 jaar ben ik relatiemanager Schade en Inkomen voor de Zakelijke Markt. Een van de redenen dat ik hier al zo lang werk is dat er veel mogelijkheden zijn om door te groeien, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk gebied."

Jan-Jaap Troost

Manager Co-Assurantie en Volmachten

“Vijf jaar geleden ben ik bij Generali gaan werken als manager Co-Assurantie en Volmachten. De familiaire sfeer bij Generali viel mij gelijk op. Onze organisatie is relatief klein, waardoor je elkaar snel kent. Collega’s zijn open naar elkaar. Wij willen graag weten waar iemands talenten liggen.”

Marc Veldt

ICT Consultant

“Momenteel bouw ik mee aan een nieuw datawarehouse: een slimme state-of-the-art IT-oplossing om onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen. Het is een behoorlijk ambitieus project en heel belangrijk voor Generali.”

Generali biedt maatwerk in persoonlijke ontwikkeling

Dagmar van Dijk Adviseur HRM