Verzekering opzeggen

Natuurlijk behouden wij u graag als klant. Maar bij ons kunt u uw verzekering natuurlijk altijd opzeggen. Doe dit pas als uw nieuwe verzekering bij een andere verzekeraar is ingegaan. Mocht er na opzegging net iets gebeuren of uw aanvraag voor een verzekering wordt niet geaccepteerd, dan kan dat een grote impact voor u hebben.

Uw gegevens

Verzekering

 

LET OP BIJ AUTOVERZEKERING

Om niet onverzekerd te zijn, is het altijd belangrijk om uw huidige verzekering pas op te zeggen als uw aanvraag voor een nieuwe verzekering bij een andere verzekeraar is geaccepteerd. Bij een Autoverzekering móet dit zelfs, want uw auto moet verplicht minimaal WA verzekerd zijn. Is uw auto niet verzekerd, dan riskeert u een boete van de RDW. Bovendien komt alle schade aan uw auto dan voor eigen rekening en schade veroorzaakt met uw auto wordt op u verhaald.

VERPANDE POLISSEN

Wilt u uw kapitaalverzekering opzeggen en is deze gekoppeld aan uw hypotheek? Dan is uw verzekering verpand. Bij een verpande verzekering is de 'pandhouder', de hypotheekverstrekker, in feite de eigenaar van de polis. Als u deze verzekering wilt opzeggen, dient u hiervoor eerst schriftelijke toestemming te vragen aan de pandhouder. Zonder toestemming kunnen wij een verpande polis niet beëindigen.