Werken bij Generali

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Ben je benieuwd of Generali bij jou past?

werkSfeer

Wij hebben een informele organisatiecultuur met een platte structuur en korte lijnen. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor je werk, maar ook voor de werksfeer. Een goede sfeer zorgt ervoor dat je je prettiger voelt en dat je werk ook beter tot zijn recht komt.

Onze Visie, Missie en Waarden vormen onze cultuur met als fundament ons commitment om het verschil te maken in het leven van mensen. Het verschil maken in het leven van mensen wordt al bijna twee eeuwen nagestreefd en is de belangrijkste erfenis uit het verleden voor de Group.

Samen zijn wij Generali

Wij zijn er trots op dat er bij ons een grote mate van collegialiteit heerst. Dat betekent dat wij onze klant boven alles stellen en intensief samenwerken, elkaar scherp houden, ons aan afspraken houden en ons werk met passie doen.

Meer informatie over werken bij Generali.

Onderdeel van de Generali Group

Bij Generali staat de mens centraal. Verzekeren gaat over het beschermen van en het hebben van een positieve impact op het leven van mensen én de gemeenschap.

Met bijna 80.000 werknemers in meer dan 60 landen,  waar 30 verschillende talen worden gesproken, is Generali één van de grootste internationale verzekeringsmaatschappijen in de wereld. Hierdoor kunnen wij voor de samenleving waarde creëren.

Lees hier meer over de Generali Group. 

Gelijke behandeling  

Generali streeft als werkgever gelijke behandeling na. We discrimineren niet en iedereen is gelijk ongeacht nationaliteit, huidskleur, godsdienst, afkomst, geslacht, lichamelijke of geestelijke handicap of leeftijd . Deze verbintenis is ingebed in onze waarden en vastgelegd in onze Code of Conduct.

Wij zijn vastbesloten om onze medewerkers te ontwikkelen, ongeacht in welke fase van hun leven zij zitten en wij waarderen de verschillen. Meer weten? Klik dan hier

Generali Global Graduate Program: een begin van jouw internationale carrière bij Generali

Het 18 maanden durende programma zorgt voor een goede start van jouw professionele carrière. Het helpt jou om kennis en ervaring op te doen. Daarbij wordt je gecoacht door ervaren personen in de verzekeringsbranche bij één van de grootste internationale verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie? Bezoek de Generali Group website