In de media

Bent u van de pers en heeft u vragen over onze organisatie of een van onze nieuwsberichten? Dan kunt u contact opnemen met onze woordvoerder via telefoonnummer 088-668 00 00 (lokaal tarief) of via communicatie@generali.nl.

Annette Mosman benoemd tot financieel bestuurder bij APG

Annette Mosman treedt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 aan als nieuwe financieel bestuurder bij APG, de financiële dienstverlener met een toonaangevende rol in de pensioensector. Mosman rondt daarmee een periode van ruim acht jaar af bij Generali Nederland, waar zij sinds 2009 achtereenvolgend werkzaam was als CFRO en CEO. Binnen Assicurazioni Generali S.p.A. bekleedde Mosman op internationaal niveau als tweede vrouw een CEO-positie.

Generali schenkt nazaat Anne Frankboom aan ARTIS

Diemen, 4 mei 2017 – Van Diemen naar hartje Amsterdam. Generali Nederland schonk een van de nazaten van de beroemde Anne Frankboom deze maand aan ARTIS. De kleine boom met grote cultuurhistorische waarde prijkte jarenlang in de kantoortuin in Diemen waar de Nederlandse vestiging van verzekeraar Generali is gezeteld. De boom kwam door een verbouwing niet meer goed tot zijn recht en moest verhuizen. ARTIS ontving het geschenk omdat mensen, natuur, cultuur en erfgoed in het park samenkomen: de ideale plek waar de boom groot kan worden en het verhaal van Anne Frank aan volgende generaties kan doorgeven.

Caroline Dautzenberg nieuw directielid van Generali Nederland

Diemen, 31 januari 2017 – Caroline Dautzenberg versterkt per 1 februari 2017 het directieteam van Generali Nederland. Zij wordt verantwoordelijk voor de portefeuilles Informatievoorziening en Facilitair Bedrijf en verruilt daarmee haar huidige positie als manager Pensioen bij Generali. De toetsing van toezichthouder DNB op de benoeming is afgerond.

Een eer om te doen

Diemen, 22 november 2016 - Annette Mosman volgt per 21 november 2016 Anneke van Zanen op als penningmeester van NOC*NSF. Haar benoeming geeft extra kleur aan de diverse samenstelling van het bestuur. "Ik vind het een eer om te doen," aldus Annette die als nieuw bestuurslid ervaring meebrengt uit de financiële sector en bestuurservaring opdeed bij goededoelenorganisaties en in de zorg.

Chatten met onze pensioenspecialisten tijdens de Pensioendriedaagse

Altijd al een prangende vraag gehad over uw pensioen? Tijdens de 3daagse kan iedereen chatten met de pensioenspecialisten van Generali. De pensioen3daagse wordt ieder jaar georganiseerd door Wijzer in Geldzaken. Het doel is dat mensen nadenken over hun pensioen. Dit jaar is de 3daagse op 31 oktober en 1 en 2 november. Uiteraard is Generali van de partij.

Reactie van Generali op mediaberichten omtrent AOV-zaak

Met dit statement lichten wij onze kant van de zaak toe:

Enthousiaste reacties tijdens de Week van het Geld

Geld en verzekeringen, doorgaans geen onderwerpen die basisschoolleerlingen “cool” vinden. Maar Wijzer in Geldzaken, organisator van De Week van het Geld, vindt het belangrijk dat kinderen spelenderwijs leren omgaan met geld. Daarom worden in deze jaarlijks terugkerende projectweek activiteiten georganiseerd om kinderen financieel bewust te maken. Financiële professionals verzorgen op aanvraag gratis gastlessen en workshops op basisscholen door het hele land.

Beste chauffeur van Nederland rijdt Citroën

Diemen, 15 maart 2016 - Citroën-rijders zijn de beste chauffeurs van Nederland. Zij reden 21% minder schade dan gemiddeld. In Friesland worden relatief de minste schades geclaimd, 24% minder dan gemiddeld. Noorderlingen lijken sowieso goede chauffeurs. Groningen en Drenthe staan namelijk op de tweede en derde plek. Dit blijkt uit onderzoek naar automerken en autoschades over 2015 van verzekeraar Generali Nederland.

Beste chauffeurs wonen in Friesland

Diemen, 15 maart 2016 - De beste chauffeurs van Nederland wonen in Friesland. Dit blijkt uit onderzoek naar autoschades over 2015 van verzekeraar Generali Nederland. <br/> Friezen claimden vorig jaar 24% minder schade dan gemiddeld. Uit het onderzoek blijkt dat de noorderlingen sowieso goede chauffeurs zijn. Groningen en Drenthe staan namelijk op de tweede en derde plaats.

Beleggingen Generali Nederland voldoen aan richtlijnen VN

Diemen, 1 februari 2016 – Wij hebben de afgelopen periode vragen ontvangen van een aantal van onze relaties over ons beleggingsbeleid en het al dan niet voldoen aan de richtlijnen van de Verenigde Naties (VN). Generali Nederland belegt op een verantwoorde wijze en baseert zich hierbij op de algemeen aanvaarde principes en uitgangspunten van de ‘Principles for Responsible Investments’ van de VN.

Generali Group officiële partner klimaatconferentie Parijs

Diemen, 30 november 2015 – Generali Group is dit jaar een van de officiële partners van de klimaatconferentie in Parijs. De 21ste Conference of Parties vindt plaats van 30 november tot en met 11 december 2015. Generali Group wil met haar ambitie op het gebied van CO2-uitstoot en de betrokkenheid bij de klimaatconferentie in Parijs bijdragen aan een nieuw klimaatakkoord.

Consument wil drie euro voor delen data rijgedrag - Sebastian Derikx winnaar Generali AM Innovatiescriptieprijs 2015

Diemen, 17 november 2015 - Sebastian Derikx deed voor zijn studie Technische Bestuurskunde aan de Technische Universiteit Delft een afstudeeronderzoek naar privacy gerelateerde aspecten bij usage-based autoverzekeringen (verzekeringen die afgestemd zijn op het daadwerkelijk gebruik en het rijgedrag). Hij stelde onder andere vast dat consumenten bereid zijn om tegen een geringe vergoeding hun privacy prijs te geven. Privacy lijkt op basis van dit onderzoek vanuit consumentenperspectief een minder groot issue dan de politieke discussie soms doet vermoeden. Met dit onderzoek won Sebastian Derikx de Generali AM Innovatiescriptieprijs. Deze prijs van € 5.000,- werd op 17 november tijdens de am:dag ten overstaan van 2.000 professionals uit de financiële dienstverlening aan hem uitgereikt.

Westenburg Assurantiën wint 10e Generali AM Innovatieprijs met online rijsimulatie voor buschauffeurs

Diemen, 17 november 2015 - Tijdens de am:dag op 17 november werd voor de 10e keer de Generali AM Innovatieprijs uitgereikt. Westenburg Assurantiën won met ‘De online rijsimulatie voor buschauffeurs’ de prijs voor de beste innovatie van € 7.500,-. Sebastian Derikx, afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, nam de Innovatiescriptieprijs van € 5.000,- in ontvangst met zijn onderzoek over privacy gerelateerde aspecten rond autoverzekeringen die gebaseerd zijn op daadwerkelijk rijgedrag.

Nederlanders rijden minder schade op vrijdag de 13e

Diemen, 13 november 2015 – Nederlanders rijden vrijdag de 13e minder schade dan op andere vrijdagen. Dit blijkt uit onderzoek van verzekeraar Generali. Positief nieuws dus. Hoewel vrijdag de 13e door velen als een pechdag wordt gezien, is de kans op autoschade vandaag niet groter. Uit het onderzoek blijkt dat het aantal schades op vrijdag de 13e zelfs iets lager is dan het gemiddelde aantal schades op vrijdag.

Nederlanders laten honderden euro’s liggen door onwetendheid bespaarmogelijkheden

Diemen, 29 oktober 2015 – Nederlandse consumenten zijn onnodig veel geld kwijt aan hun autoverzekering. Dat komt onder andere doordat zij overbodige dekkingen hebben afgesloten, dubbel verzekerd zijn of schades claimen die zij beter zelf kunnen betalen. Verzekeraar Generali wil consumenten hiertegen beschermen en brengt op deze Wereldspaardag een checklist met dé 8 tips om te besparen op een autoverzekering.

Federico Locci nieuwe CFO Generali

Diemen, 30 september 2015 - Met Federico Locci heeft Generali Nederland per 1 oktober 2015 een nieuwe CFO. Hij volgt Annette Mosman op die haar rol als CFRO medio 2015 verruilde voor de CEO-positie bij Generali. Federico is een ervaren, internationaal georiënteerde professional en gaat deel uitmaken van het vijfkoppige directieteam van Generali Nederland. De toetsing van toezichthouder DNB op zijn benoeming is afgerond.

Skoda-rijders beste chauffeurs van Nederland

Diemen, 19 mei 2015 – Skoda-rijders zijn de beste chauffeurs van Nederland. Zij reden 28% minder schade, ten opzichte van het landelijke gemiddelde.

Generali verlaagt deelname pensioen naar 12 jaar

12-jarigen kunnen gaan deelnemen aan het Generali Pensioen. Nu is dat vanaf 15 jaar. Dit als antwoord op de versnelde verhoging van de AOW-leeftijd waarmee de Tweede Kamer vorige week akkoord ging. “Wil je als 12-jarige niet tot je 75e doorwerken, dan moet je eerder beginnen aan je pensioenopbouw”, aldus Caroline Dautzenberg, manager Pensioen bij Generali Nederland. “De groep vanaf 12 jaar heeft veel te besteden. Dat geld gaat nu op aan mobieltjes en kleding. Onze eigen ervaring tijdens de Week van het Geld is dat jongeren bewust bezig zijn met hun pensioen.”

Annette Mosman nieuwe CEO Generali

Annette Mosman volgt per 1 juni 2015 Freek Wansink op als CEO van Generali Nederland. Annette combineert haar ervaring als consultant in de financiële sector met haar kennis van het bedrijf. Sinds 2009 is zij in dienst bij Generali, alwaar zij mede de huidige strategie heeft helpen vormgeven. “Wij geloven in de ontwikkeling van onze mensen binnen ons bedrijf. Ik ben dus trots op deze kundige opvolger”, aldus Freek Wansink.

Fairzekering wint Generali AM Innovatieprijs 2014

Vandaag is op de Verzekeringsbranchedag de winnaar van de Generali AM Innovatieprijs 2014 bekendgemaakt. Fairzekering wint de Innovatieprijs met haar innovatie die op een klantvriendelijke wijze veilig rijgedrag stimuleert. Voogd & Voogd is winnaar van de Aanmoedigingsprijs met ‘Uw eigen app. Polismap’. De Scriptieprijs gaat naar Roos van der Schoor voor haar afstudeerscriptie over financiële zelfredzaamheid van jongeren.

Generali verlaagt tarief Overlijdensrisicoverzekering

Generali heeft het tarief voor de overlijdensrisicoverzekering verlaagd. Afhankelijk van de duur en looptijd pakt de premie tot 21% lager uit.

Ook Generali financiert MKB

Een groep van negen verzekeraars, waaronder Generali, investeert via ABN AMRO in kredietverlening aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). De betrokken partijen presenteerden dinsdag 17 juni jl. een nieuwe samenwerking, waarmee een brug wordt geslagen tussen het beschikbare beleggingsvermogen bij verzekeraars en de vraag naar krediet vanuit het MKB. ABN AMRO speelt een verbindende rol door de kredietverstrekking en het risicomanagement te verzorgen.

Generali maakt verzekeren ‘kinderlijk eenvoudig’

Verzekeren moeilijk? Generali wil het graag zo makkelijk mogelijk maken. Om dat te bewijzen heeft de verzekeraar 14 kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar ‘opgeleid’ tot junior verzekeringsadviseur. Aan het einde van de dag mochten zij echte klantvragen beantwoorden. Het verrassende resultaat is te zien in een film van ± 3 minuten op de website van Generali. Ook wordt de film via social media verspreid.

Behoud Keurmerk Klantgericht Verzekeren onderstreept ambitie Generali

Generali verzekeringsgroep heeft tijdens de reguliere beoordeling voor het Keurmerk Klantgericht Verzekeren ruimschoots bewezen nog altijd te voldoen aan de gestelde keurmerkeisen. Generali mag het keurmerk daarom behouden.

Generali ondersteunt innovatie in het MKB

Generali is een van de negen verzekeraars die geld beschikbaar stelt aan Qredits. Deze Nederlandse kredietverleningsorganisatie geeft advies en steunt via een speciaal fonds ondernemers in het MKB. Qredits verstrekt namens de verzekeraars kredieten van maximaal 150.000 euro aan kleinere ondernemingen.

Independer.nl wint Generali AM Innovatieprijs

Op de VerzekeringsBranchedag van 19 november 2013 zijn de winnaars van de Generali AM Innovatieprijs en Aanmoedigingsprijs bekend gemaakt. Voor iedere categorie waren er 3 genomineerden. De vakjury heeft Independer.nl met ‘Maatwerkroute ORV voor klanten met diabetes’ benoemd tot winnaar van de Innovatieprijs (€ 7.500,-).

Commerciële buitendienst Generali stopt

Generali heeft gisteren haar collega’s van de gehele commerciële buitendienst helaas een vervelende boodschap moeten brengen. De verzekeraar heeft zich voorgenomen de functies van accountmanager en account executive te laten vervallen. Dit besluit moest zij zich voornemen, omdat de marktomstandigheden fundamenteel veranderd zijn. Daarnaast is het de plicht van iedere organisatie alle activiteiten te beoordelen op effectiviteit en efficiency.

Winkelcentrum Generali wint vastgoedprijs

Het Haarlemse winkelcentrum Raaks, eigendom van Generali, is uitgeroepen tot ‘Beste winkelgebied van 2013’. De verzekeraar belegt een deel van de ingelegde premies in Generali Real Estate Investments bv, waar het geld wordt gebruikt voor de aankoop van onder andere winkelcentra als Raaks. “Een goede belegging is ook in het voordeel van onze klanten”, aldus Jaap Oudijk Directeur Generali verzekeringsgroep over de NRW-prijswinnaar Raaks

Begrijpelijke polisvoorwaarden Generali positief ontvangen

Generali heeft haar polisvoorwaarden van de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) herschreven. Ondernemers geven aan dat deze voorwaarden beter leesbaar en veel vriendelijker vormgegeven zijn. Generali heeft hiermee een belangrijke stap gezet naar begrijpelijk communiceren.

De eerste arbeidsongeschiktheids-verzekering met toegang tot de beste medisch specialisten ter wereld

Door de samenwerking met Best Doctors hebben alle klanten van Generali met een arbeidsongeschiktheids-verzekering (AOV) toegang tot ’s werelds beste medisch specialisten. Klanten én hun gezinsleden die onder behandeling zijn bij een medisch specialist kunnen, zonder dat ze hun huis uit hoeven, terecht bij een van de 53.000 specialisten van Best Doctors. Voor een vraag over hun behandeling, medicijngebruik of over hun diagnose.

Annamária Vágási wint de eerste Generali AM Innovatiescriptieprijs

Op de VerzekeringsBranchedag van 27 november 2012 is de winnaar van de Generali AM Innovatiescriptieprijs bekendgemaakt. In totaal waren er drie genomineerden. De vakjury heeft Annamária Vágási benoemd tot winnaar van de Innovatiescriptieprijs. Zij won met haar scriptie, waarin ze kansen voor de verzekeringsmarkt juridisch benaderde, een bedrag van € 5.000,-.

Aon en Heilbron Amsterdam winnen de Generali AM Innovatieprijs

Op de VerzekeringsBranchedag van 27 november 2012 zijn de winnaars van de Generali AM Innovatieprijs en Aanmoedigingsprijs bekend gemaakt. In totaal waren er 6 genomineerden. De vakjury heeft Aon met ‘AonNGO’ benoemd tot winnaar van de Innovatieprijs (€ 7.500,-). “‘AonNGO’ is een voorbeeld van het toevoegen van branchevreemde dienstverlening, waardoor Aon een andere innovatieve rol voor haar doelgroep vervult.” Heilbron Amsterdam wint met ‘Collectief Pensioen Kiezer’ de Aanmoedigingsprijs (€ 2.500,-).

Generali en Kluwer introduceren de Innovatiescriptieprijs 2012

Om innovatie binnen de verzekeringsbranche te stimuleren en om aanstormend talent hiervoor een podium te bieden, introduceren Generali verzekeringsgroep en Kluwer, onder haar bladtitel Assurantie Magazine (AM), de Generali AM Innovatiescriptieprijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan de HBO- of WO-student met de beste scriptie over innovatie binnen de financiële dienstverlening.

Rechter beslist tot publicatie onderzoek bij Generali

De rechter heeft besloten dat het boetebesluit naar aanleiding van de resultaten van een AFM onderzoek bij Generali gepubliceerd mag worden. Bij beëindiging van deelname aan pensioenregelingen dient, zoals artikel 39 van de Pensioenwet vereist, alle benodigde informatie verstrekt te worden op één moment en in één document. Generali is het eens met de constatering van de AFM dat zij dit bij één onderzocht contract in de periode 2009 en 2010 niet heeft gedaan. Gedurende het onderzoek heeft Generali echter reeds actie ondernomen.

Generali VB Innovatieprijs: Voogd & Voogd en Multimediair blijven innoveren

Op de Verzekeringsbranchedag, een gezamenlijk initiatief van Het Verzekeringsblad en AssurantieMagazine, van 29 november 2011 zijn de winnaars van de Generali VB Innovatieprijs en Aanmoedigingsprijs bekend gemaakt. Er waren acht genomineerden waarvan vier nominaties voor de Innovatieprijs. De vakjury heeft Voogd & Voogd met de ‘ProlongatiePolisCheck’ benoemd tot winnaar van de Generali VB Innovatieprijs. Voogd & Voogd heeft een prijs van € 7.500,- gewonnen.

Generali introduceert haar nieuwe gezicht

In haar nieuwe communicatiecampagne gooit pensioen- en inkomensverzekeraar Generali het over een andere boeg. Eigen medewerkers treden naar buiten om hun visie te geven op de strategie en mentaliteit van Generali. Generali toont hiermee aan dat zij niet alleen weet waar de klant van nu behoefte aan heeft maar daar ook haar dienstverlening op afstemt. De persoonlijke aandacht die de verzekeraar haar klanten geeft komt ook tot uitdrukking in de nieuwe pay-off: Uw Generali. De pensioen- en inkomensverzekeraar.

Generali kiest voor digitaal en persoonlijk contact

In 2010 introduceerde Generali haar webbased Pensioenportaal voor salaris/diensttijdregelingen. Het portaal, bedoeld om werkgevers te ondersteunen bij de zorgplicht naar werknemers, pensioenadministratie sneller en makkelijker te maken en pensioenen transparanter te presenteren aan deelnemers, rolt Generali nu uit.

Anderhalf jaar ervaring leert: 100% netto heeft de toekomst

Generali introduceerde anderhalf jaar geleden de 100% netto collectieve pensioenregelingen. Deze regelingen voldoen volledig aan het besluit beschikbare premieregelingen (nettopremiestaffels) dat de staatssecretaris van Financiën op 21 december 2009 publiceerde. Op 5 mei jl. introduceerde Generali de mogelijkheid voor het intermediair om zelf 100% nettoberekeningen te maken via de Pensioennavigator Collectief. Het intermediair is inmiddels vertrouwd met het transparante aanbod, dat de toets van het toekomstige provisieverbod al glansrijk doorstaat.

Generali en Robeco in premiepensioeninstelling

Generali en Robeco zijn een samenwerkingsverband aangegaan om voor de nationale en internationale markt pensioenregelingen uit te voeren met een Premie Pensioen Instelling (PPI). Drie ‘best in class' partijen werken hiertoe samen: Robeco, Generali en Lohoff & Partner. Generali zorgt voor het afdekken van de verzekeringsrisico's en zet haar internationale netwerk in.

Samenwerking Generali en Coca-Cola unieke pensioenoplossing

Pensioenverzekeraar Generali zorgt met ingang van 20 juli 2011 voor internationale pooling van opgebouwde pensioenen voor onderdelen van The Coca-Cola Company. Het gaat om de pooling van de opgebouwde pensioenen van een pensioenfonds in Duitsland en later wordt die van een verzekerde regeling in Nederland toegevoegd.

Innovatieve intermediair verzekert van toekomst

Voor het zesde jaar in successie organiseert Generali in samenwerking met Het Verzekeringblad de Generali VB Innovatieprijs. Generali blijft grote waarde hechten aan het stimuleren van innovatie binnen de intermediaire verzekeringsbranche. Eens temeer van belang nu de branche wordt geconfronteerd met zulke ingrijpende en vergaande veranderingen.

Incassobureau misbruikt naam Generali

Er is een incassobureau actief onder de naam Generali Incasso. Dit blijkt uit berichten die we krijgen van bedrijven die door het bureau zijn benaderd en bij ons navraag doen. Het mag duidelijk zijn dat Generali hier absoluut niets mee te maken heeft.

Nieuwe samenstelling directie Generali

Annette Mosman (43) is toegetreden tot de directie van Generali. Zij volgt hiermee Ad Olivier op als Chief Financial Officer (CFO). Olivier concentreert zich nu op zijn directiefuncties bij meerdere in Nederland gevestigde financiële holdings van Generali Group.

Generali realiseert tot 58% lagere Total Expense Ratio

Generali heeft in 2010 een lagere Total Expense Ratio (TER) gerealiseerd. Een naar verwachting structurele verlaging. Dat betekent een voordeel voor haar relaties. In 2011 gebruikt Generali deze gunstige TER bij prognoseberekeningen in offertes. Met een maximale verbetering van 58% spreekt Generali van een substantiële verlaging.

Generali beleggingsfondsen sluiten 2010 goed af

Het beleggingsjaar 2010 stond in het teken van de schuldencrisis van Europese overheden. Dit zorgde voor onrust op de beurs. Toch hebben de meeste fondsen van Generali het jaar afgesloten met een koerswinst. Het Generali AandelenFonds behaalde met 10,0% de hoogste koerswinst.

Generali VB Innovatieprijs: Speciale waardering voor adviseurs met LEF

Op de VB Branchedag van 24 november 2010 is de Generali VB Innovatieprijs uitgereikt. De vakjury heeft de innovatieprijs aan twee intermediairs uitgereikt. Commandeur verzekeringen kreeg de prijs voor ‘Commandeur Yachtinsurance' en Vabu MKB voor ‘Zorgloket Urk'. Het prijzengeld van € 7.500,- is gelijk verdeeld over de winnaars. Independer kreeg de aanmoedigingsprijs van € 2.500,- met ‘Vergelijk Kwaliteit Hypotheekadvies'. Bijzondere waardering was er voor Stichting LEF. Zij werden beloond met € 2.500,- en een driejarig sponsorcontract van € 2.500,- per jaar.

Generali als eerste verzekeraar ‘in productie’ bij Pensioenregister

Generali heeft als eerste verzekeraar haar aansluiting op het Pensioenregister gereed en is ook daadwerkelijk ‘in productie' gegaan. Zij is daarmee de eerste verzekeraar die dit gerealiseerd heeft en behoort tot de eerste drie pensioenuitvoerders die dit gerealiseerd hebben. Alle drie hebben onlangs de allerlaatste stap in het aansluitingsproces - de deelnemertoets - succesvol afgerond. Generali is formeel door het Pensioenregister geïnformeerd en gefeliciteerd. "Een felicitatie die wij met gepaste trots in ontvangst nemen", aldus Mecx Kooij, Directeur Pensioen en Leven bij Generali, "altijd een opsteker een project niet alleen tijdig maar ook nog als eerste verzekeraar af te ronden."

Ludieke verkiezingsactie Generali houdt gemoederen bezig

De ludieke actie van Generali houdt de gemoederen bezig. De verzekeraar heeft ruim 5.500 verkiezingsborden in Nederland beplakt met haar pay-off "Wij beloven niet. Wij verzekeren." De actie van Generali wordt gewaardeerd. Naast positieve reacties, krijgt de verzekeraar ook kritische opmerkingen.

Het Generali Pensioenmanifest; Wij beloven niet. Wij verzekeren.

Generali stelt het Pensioenmanifest op. Juist in de aanloop naar de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 9 juni is de onzekerheid rond pensioen en pensioenleeftijd een actueel onderwerp. Politieke partijen doen beloftes rond pensioen en pensioenleeftijd. Afwachten is wat die beloftes waard zijn in de komende kabinetsperiode. En hoe zij omgaan met het (concept)akkoord over de pensioenen van de vakbeweging en werkgevers.

Generali’s succesvolle Digitaal Archief nu nog gebruiksvriendelijker

Op 16 november 2009 heeft Generali het Digitaal Archief voor het met haar samenwerkend intermediair op schade- en inkomen succesvol gelanceerd. Inmiddels maakt meer dan 70% van de intermediairs gebruik van het Digitaal Archief. Bij Generali staan de wensen en de behoeften van haar relaties voorop. Daarom heeft de verzekeraar op 19 april vijf verbeteringen aangebracht waarmee het gebruikersgemak van het Digitaal Archief is geoptimaliseerd. Generali verwacht dan ook met deze verbeteringen dat nog meer van haar intermediaire relaties kiezen voor het digitale gemak van het Digitaal Archief.

Generali viert succes Generali Online (GO!) met uitreiking 1e polis

Op 31 maart jl. heeft Generali een nieuw administratiesysteem voor haar pensioen- en levensverzekeringen geïntroduceerd. Met Generali Online (GO!) kan het met Generali samenwerkend intermediair sneller en gemakkelijker online premies berekenen, offreren, aanvragen, statussen inzien en op termijn ook mutaties doorvoeren.

Generali introduceert Generali Online (GO!) voor haar pensioen- en levensverzekeringen

Na een succesvolle pilot introduceert Generali vandaag een nieuw administratiesysteem voor haar pensioen- en levensverzekeringen. Met Generali Online (GO!) kan het met Generali samenwerkend intermediair voortaan sneller en gemakkelijker online premies berekenen, offreren, aanvragen, statussen inzien en op termijn ook mutaties doorvoeren. "GO! voorziet in een geheel papierloze procesgang.

Generali fondsen sluiten 2009 af met koerswinst

"Al onze fondsen hebben het jaar 2009 positief afgesloten", aldus Jaap Oudijk, Directeur Marketing & Sales van Generali. Het beleggingsjaar 2009 stond in het teken van de financiële recessie. Tóch hebben de fondsen van Generali het jaar allemaal afgesloten met een koerswinst. Het Generali AandelenFonds behaalde met 41,4% de hoogste koerswinst.