Generali Group

Generali Nederland is onderdeel van Generali Group, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Met ruim 450 bedrijven en bijna 75.000 medewerkers in meer dan 60 landen is Generali Group marktleider op de West-Europese markt en speelt zij ook een steeds prominentere rol in Midden- en Oost-Europa en Azië.

in een oogopslag    

Generali is een belangrijke speler in het internationale verzekeringswezen. Ons doel is om:

  • Klanten centraal te stellen in alles wat wij doen, met ‘simpler & smarter’ oplossingen.
  • Ons distributienetwerk effectiever te maken met een breder aanbod van diensten.
  • Een nog wendbaardere, flexibelere en innovatievriendelijkere organisatie te worden.

Lees in een oogopslag meer over de Group's feiten en belangrijke documenten.

gedragscode

De Generali Gedragscode is onze leidraad om juist te handelen. Onze Code omschrijft ethische verwachtingen voor iedereen die waar ook ter wereld voor of namens Generali werkt.

Lees meer over onze Gedragcode.

Onze verantwoordelijkheid

Wij willen waarde creëren. Niet alleen in economisch opzicht, maar ook met betrekking tot maatschappij en milieu. Wij zetten ons in om goede financiële resultaten op lange termijn te boeken en om de samenleving waarin wij opereren ten goede te helpen veranderen.

Lees meer over onze verantwoordelijkheid.

in english

Generali Nederland is part of Generali Group, a major player in the global insurance industry. The Group aims at putting clients right at the heart of our business with simpler, smarter solutions, making our distribution network more effective with a wider range of services, and becoming an even more agile, flexible and innovation-friendly company.

Find out more about Generali Group's facts and important documents.