Over ons

Generali is al meer dan 145 jaar actief op de Nederlandse markt. Bij ons kunt u terecht voor schade-, inkomens-, levens- en pensioenverzekeringen. Zowel zakelijk als privé.

Verzekerd van alle aandacht

U staat bij ons centraal. Wij begrijpen dat u zichzelf liever bezighoudt met belangrijke zaken in het leven. Zoals uw werk, onderneming en uw gezin. Daarom zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen goed geregeld zijn en aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Wij leggen de basis, zodat u de ruimte heeft om te genieten van uw leven. Onze ruim 400 medewerkers zetten zich elke dag hard in om uit te blinken in service. Dát is verzekerd zijn van alle aandacht.

U kiest

Regelt u verzekeringen het liefst zelf? Bij Generali kunt u direct verzekeringen afsluiten. Heeft u behoefte aan advies? Wij staan u graag te woord. Of u nu belt, chat, tweet of mailt. Met praktische hulp en antwoord op al uw vragen. Wij nemen graag de tijd voor u. Met advies en aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen? Direct naar Service & Contact. 

Eigen adviseur

Generali werkt nauw samen met een netwerk van professionele externe adviseurs. Als u al jarenlang samenwerkt met uw eigen adviseur, kunt u dat in de toekomst ook blijven doen. Dat werkt wel zo prettig. Heeft u nog geen adviseur?  Zoek een eigen adviseur in uw regio.

Generali Group

Als zelfstandige verzekeraar maakt Generali Nederland deel uit van de internationale Generali Group, een van de grootste verzekeraars in de wereld. Wist u dat 1 op de 4 Europeanen een verzekering heeft bij Generali? En dat Generali in 2015 als enige verzekeraar in de door MIT Technology Review opgestelde lijst van 50 slimste bedrijven ter wereld staat?

Lees meer over Generali Group