Over ons

Generali is al meer dan 145 jaar actief op de Nederlandse markt. Bij ons kunt u terecht voor schade-, inkomens-, levens- en pensioenverzekeringen. Zowel zakelijk als privé.

Verzekerd van alle aandacht

U staat bij ons centraal. Wij begrijpen dat u zichzelf liever bezighoudt met belangrijke zaken in het leven. Zoals uw werk, onderneming en uw gezin. Daarom zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen goed geregeld zijn en aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Wij leggen de basis, zodat u de ruimte heeft om te genieten van uw leven. Onze 430 medewerkers zetten zich elke dag hard in om uit te blinken in service. Dát is verzekerd zijn van alle aandacht.

U kiest

Regelt u verzekeringen het liefst zelf? Bij Generali kunt u direct verzekeringen afsluiten. Heeft u behoefte aan advies? Wij staan u graag te woord. Of u nu belt, chat, tweet of mailt. Met praktische hulp en antwoord op al uw vragen. Wij nemen graag de tijd voor u. Met advies en aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen? Direct naar Service & Contact. 

Eigen adviseur

Generali werkt nauw samen met een netwerk van professionele externe adviseurs. Als u al jarenlang samenwerkt met uw eigen adviseur, kunt u dat in de toekomst ook blijven doen. Dat werkt wel zo prettig. Heeft u nog geen adviseur?  Zoek een eigen adviseur in uw regio.

Cijfers Generali

Wist u dat 1 op de 4 Europeanen een verzekering heeft bij de Generali? Sinds 1870 zijn wij actief in Nederland. Als zelfstandige verzekeraar maakt Generali Nederland deel uit van de internationale Generali Group. Dit is een van de grootste verzekeraars ter wereld en boekte in 2013 een premieomzet van in totaal €66 miljard. Met haar 77.000 medewerkers en 65 miljoen klanten in meer dan 60 landen is de Group marktleider op de West-Europese markt en speelt zij ook een steeds prominentere rol in Midden- en Oost-Europa en Azië.

Lees meer over de Generali Group en de visie, missie en waarden van Generali Nederland.


Vond u deze informatie nuttig?

Het artikel over ons wordt door 100% van onze bezoekers positief beoordeeld, gebaseerd op 2 beoordelingen.