Kostbaarheden verzekeren

 • Wereldwijde dekking
 • Sieraden, kunst en foto- en filmapparatuur verzekerd
 • Verzekerd tegen beschadiging
 • Een van de grootste verzekeraars ter wereld
 • Al meer dan 200.000 klanten in Nederland
 • Sinds 1870 actief in Nederland

Kostbaarhedenverzekering

Uw kostbaarheden, zoals uw sieraden en kunst verzekert u met de Kostbaarhedenverzekering wereldwijd tegen beschadiging, diefstal en vermissing. Schilderijen zijn alleen verzekerd op het adres dat op uw polis staat.


Wereldwijde dekking

Uw waardevolle spullen verzekert u met de Kostbaarhedenverzekering tegen de waarde die op uw polis staat. Bijvoorbeeld de taxatiewaarde of het bedrag dat op de aankoopnota staat. Bovendien heeft de Kostbaarhedenverzekering een wereldwijde dekking. Uw sieraden draagt u immers ook buiten uw woning. En uw foto- en filmapparatuur neemt u waarschijnlijk ook regelmatig mee naar buiten.

Schilderijen

De wereldwijde dekking van de Kostbaarhedenverzekering geldt niet voor schilderijen. Deze kunstwerken zijn verzekerd tegen diefstal, vermissing en schade ontstaan op het adres dat op uw polis staat.

Vakantie

Gaat u op vakantie? Vaak sluit u dan een Reisverzekering af. Met de Kostbaarhedenverzekering neemt u met een gerust gevoel uw foto- en filmapparatuur mee naar die fijne vakantieplek om de mooiste momenten vast te leggen. Ook hoeft u niet te overwegen of u uw trouwring met briljant wel of niet omdoet als u een stedentrip maakt.

Verzekerd van alle aandacht

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de Generali Kostbaarhedenverzekering? Neem dan gerust contact met ons opDat kan telefonisch, maar ook per e-mail, chat of webformulier. Wij beantwoorden uw vragen graag, denken met u mee en geven u praktische hulp als u dat nodig heeft. Met alle aandacht voor uw persoonlijke situatie. Ook dat is verzekerd zijn van alle aandacht.

Kostbaarhedenverzekering Afsluiten

Wilt u een Kostbaarhedenverzekering afsluiten, een offerte opvragen of wilt u advies? Uw adviseur informeert u graag. Heeft u nog geen adviseur? Hier vindt u eenvoudig en snel een adviseur bij u in de buurt.

Zoek adviseur
 • Persoonlijke service
 • Verzekerd van alle aandacht
 • Schilderijen op uw adres meeverzekerd

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

8,7

Uw schadetelefoontje beantwoord binnen

20sec


Gemiddelde periode waarbinnen wij schade afwikkelen


Handige links

Service & Advies

U kunt ons bellen

088 668 00 00 Bel mij terug
(lokaal tarief)


Chatten


Stel uw vraag

Vraag stellen

U kiest zelf hoe u geholpen wilt worden. Stel uw vraag telefonisch, via de website, e-mail of twitter.

Meta Oehlenschläger
Senior Klantadviseur

 1. U meldt schade

  Schade melden kan telefonisch, online of per post. Stuur uw schadefoto’s, omschrijving van het voorval, eventueel een proces-verbaal en de schade naar ons toe.

 2. Controle

  Wij nemen de schademelding in behandeling en binnen 1 werkdag sturen wij u de bevestiging van uw schademelding.

 3. Vergoeding of schade-expert

  Is de schade verzekerd, dan vergoeden wij de reparatie. In sommige gevallen schakelen we een schade-expert in om u te helpen bij het vaststellen van de schade.

 4. Uitbetaling schade

  Heeft u recht op een schadevergoeding? Wij betalen het schadebedrag binnen 5 werkdagen aan u, uw adviseur of de schadehersteller.

Regel uw zaken eenvoudig online