Waarom Autoverzekering van Generali?

Met de Generali Autoverzekering bepaalt u zelf hoe u uw auto verzekert. WA, WA Plus of All Risk, wel of geen aanvullende verzekeringen, standaard eigen risico of een extra eigen risico. Wat u ook kiest, met de Generali Autoverzekering bent u zeker van een snelle en soepele schadeafwikkeling en een uitstekende service.


waarom verzekering afsluiten

Vandalisme ook gedekt bij WA Plus

Het is verstandig om niet alleen naar de hoogte van uw premie te kijken als u een Autoverzekering afsluit. Leg ook vooral de voorwaarden van verschillende autoverzekeraars naast elkaar. Bij ons is schade aan uw auto door vandalisme bijvoorbeeld ook verzekerd bij WA Plus. Bij veel autoverzekeraars is dit alleen bij All Risk verzekerd.

Bereken uw premie

Dezelfde korting voor 2e gezinsauto

Koopt u een tweede auto? En is uw eerste auto al bij Generali verzekerd? Dan is het financieel aantrekkelijk om uw tweede auto ook bij ons te verzekeren. Wij geven u voor uw tweede gezinsauto namelijk dezelfde Bonus/Malus-korting als voor de eerste auto. En dat kan u flink schelen in de premie. Lees hier meer over de Bonus/Malus-regeling.

Zelf eigen risico kiezen

Als u dat wilt, kunt u bij onze WA Plus en All Risk Autoverzekeringen kiezen voor een extra eigen risico. Het standaard eigen risico verhoogt u dan met € 500,- of € 1.000,-. Bij schade die niet verhaalbaar is op anderen betaalt u dan meer eigen risico, maar uw premie is daardoor wel een stuk lager. Een aantrekkelijke optie als u over de middelen beschikt om het extra eigen risico zonder problemen te betalen als u te maken krijgt met schade.

Lees hier meer over eigen risico.

Gratis verhaalservice bij All Risk

Bij de WA en WA Plus Autoverzekering kunt u de aanvullende verzekering Verhaalservice afsluiten. Daarmee heeft u recht op juridische hulp van DAS als uw auto schade heeft opgelopen door een ander en u deze schade op die partij moet verhalen. Bij onze All Risk Autoverzekering is Verhaalservice inbegrepen. U kunt autoschade dan gewoon bij ons claimen en als een andere partij schuldig is aan de schade, verhalen wij de schade voor u.

Verzekerd van alle aandacht

Bij Generali houden we het graag persoonlijk. Wij helpen u graag als u vragen heeft. Maar ook als u zich wilt laten adviseren over het verzekeren van uw auto kunt u bij ons terecht. En u kiest zelf hoe u ons wilt benaderen. Telefonisch staan wij voor u klaar, maar u kunt ons ook bereiken per e-mail, via de chat, Twitter en het contactformulier op onze website. Bij ons bent u verzekerd van alle aandacht.

Naar de autoverzekeringDeze tekst is geschreven op basis van de huidige polisvoorwaarden. Gelden deze voorwaarden niet voor u? Dan zijn de oude polisvoorwaarden van toepassing. Deze vindt u bij onze overige verzekeringen.