Dekking Autoverzekering wijzigen - kan dat?

Een aantal jaren geleden besloot u uw auto All Risk te verzekeren. Nu uw auto wat ouder is, denkt u erover om de dekking van uw Autoverzekering te wijzigen. Bijvoorbeeld naar een WA Plus dekking. Kan dit zomaar en zo ja, wanneer dan? Generali maakt verzekeren helder. Daarom geven wij u advies als u de dekking van uw Autoverzekering wilt wijzigen.


dekking autoverzekering wijzigen

Dekking uitbreiden

Wilt u tussentijds de dekking van uw Autoverzekering verhogen of uitbreiden? Bijvoorbeeld van WA naar WA Plus (WA beperkt casco) of van WA Plus naar All Risk? Dat kan op elk gewenst moment. Net als het afsluiten van aanvullende verzekeringen. Zoals Pechhulp, Verlenging Nieuwwaarderegeling, Rechtsbijstand Auto, Schade Inzittenden, Ongevallen Inzittenden en Verhaalservice Auto.

Dekking beperken

Uw Autoverzekering terugbrengen naar een lagere dekking, zoals van All Risk naar WA Plus, is ook een optie. De dekking naar beneden wijzigen, kan dagelijks. Dit geldt ook voor het schrappen van aanvullende verzekeringen.

Persoonlijk advies

Service en advies zijn voor ons belangrijke waarden. Daarom maken wij u het niet alleen zo gemakkelijk mogelijk. Ook kunt u bij onze klantadviseurs terecht voor advies op maat over uw Autoverzekering. Zo bent u verzekerd van persoonlijk advies en van een Autoverzekering die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

invloed op premie

Let op: wijzigt u de dekking van uw Autoverzekering? Dan heeft deze wijziging invloed op uw verzekeringspremie. Wordt uw premie hoger (omdat u de verzekering aanvult bijvoorbeeld), dan bent u verzekerd vanaf de wijzigingsdatum die u wenst. Bij een lagere dekking gaat de wijziging in op de dag dat u ons de wijziging van de dekking voor uw Autoverzekering doorgeeft.

Autoverzekering online wijzigen

Bij Generali kunt u uw Autoverzekering direct online wijzigen. Hiervoor vult u eenvoudig het webformulier in. Mailen, chatten en bellen kan ook. Er zit een team klantadviseurs voor u klaar. Want bij Generali bent u verzekerd van alle aandacht.

Meer informatie

Generali maakt verzekeren graag helder. Daarom geven wij ook online uitleg en antwoord op allerlei vragen. Wilt u meer weten over het wijzigen van de dekking van uw Autoverzekering of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail, via de chat en via het webformulier. Wat voor u prettig is. Hoe u ons ook benadert, wij geven antwoord op uw vragen en bieden u praktische hulp en advies als u dat nodig heeft. Ook dat is verzekerd zijn van alle aandacht.

Naar Autoverzekering

 

Deze tekst is geschreven op basis van de huidige polisvoorwaarden. Gelden deze voorwaarden niet voor u? Dan zijn de oude polisvoorwaarden van toepassing. Deze vindt u bij onze overige verzekeringen.