Autoverzekering direct opzeggen na verkoop auto - kan dat?

Als u uw auto verkoopt, wilt u uiteraard uw Autoverzekering opzeggen. Bij Generali kan dat dagelijks. Als u wilt, kunnen wij uw Autoverzekering per direct opzeggen. En koopt u een andere auto? Dan kunt u die veelal direct verzekeren.


Opzeggen na verkoop auto

Wilt u uw Autoverzekering opzeggen, na de verkoop van uw auto? Bijvoorbeeld omdat u niet direct in de gelegenheid bent om uw Autoverzekering direct op te zeggen? Ook dat kan. Generali maakt het u graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom kunt u bij ons binnen 2 weken na de verkoop van auto, uw Autoverzekering opzeggen. Wij beëindigen de verzekering dan met terugwerkende kracht.

Vrijwaringsbewijs meesturen

U Autoverzekering met terugwerkende kracht opzeggen, kan. Zegt u binnen 2 weken na de verkoop van uw auto uw verzekering op, dan vragen wij u ons een kopie van het vrijwaringsbewijs toe te zenden.

Autoverzekering direct opzeggen

De Generali Autoverzekering is dagelijks opzegbaar. Waar veel verzekeraars een opzegtermijn hanteren, geloven wij in service en aandacht voor u én dat tevreden klanten bij ons blijven. Klanten bindt je niet verplichtingen vanuit polisvoorwaarden. Daarom is onze Autoverzekering dagelijks opzegbaar.

Autoverzekering online wijzigen

Koopt u een andere auto? Uw huidige Autoverzekering aanpassen aan uw nieuwe auto is dan heel eenvoudig. U kunt dit zelf heel eenvoudig online doen. U geeft dan onder andere uw nieuwe kenteken door, de meldcode en gegevens als merk, type en bouwjaar. Als we u automatisch accepteren, ontvangt u de verzekeringsdocumenten direct in uw mailbox.

Autoverzekering telefonisch wijzigen

Uw Autoverzekering telefonisch wijzigingen kan ook. Een team klantadviseurs zit voor u klaar om u te informeren en desgewenst het beste advies te geven dat perfect aansluit bij uw situatie. Zo bent u niet alleen goed verzekerd, maar ook verzekerd van alle aandacht.

Meer informatie

Generali maakt verzekeren graag helder. Daarom geven wij ook online uitleg en antwoord op allerlei vragen. Wilt u meer weten over het opzeggen of wijzigingen van uw autoverzekering na verkoop van uw auto of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail, via de chat en via het webformulier. Wat voor u prettig is. Hoe u ons ook benadert, wij geven antwoord op uw vragen en bieden u praktische hulp en advies als u dat nodig heeft. Ook dat is verzekerd zijn van alle aandacht.

Naar Autoverzekering

 

Deze tekst is geschreven op basis van de huidige polisvoorwaarden. Gelden deze voorwaarden niet voor u? Dan zijn de oude polisvoorwaarden van toepassing. Deze vindt u bij onze overige verzekeringen.