Auto All Risk verzekeren

De All Risk Autoverzekering is onze uitgebreidste Autoverzekering. Met deze volledig casco verzekering bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto als u zelf een botsing of aanrijding veroorzaakt. Wanneer is het slim om voor een All Risk verzekering te kiezen?


Allrisk autoverzekering

Uw auto all risk verzekeren

Onze All Risk Autoverzekering dekt bijna alle autoschades. Bijvoorbeeld schades veroorzaakt door vandalisme, het weer of brand. Maar ook schade doordat u zelf tegen een paaltje rijdt. Of als gevolg van een aanrijding waaraan u schuldig bent. Dat is het voordeel van de All Risk verzekering. Of u nu per ongeluk schade veroorzaakt bij uzelf of bij een ander: u kunt op uw Autoverzekering vertrouwen.

Bent u benieuwd naar uw premie bij onze All Risk Autoverzekering? Maak dan nu online een berekening.

Bereken uw premie

Welke schades dekt All Risk?

Bijna alle autoschades zijn gedekt. Bekijk nu het volledige overzicht van welke schades met onze All Risk Autoverzekering zijn verzekerd. Let op: soms bent u niet verzekerd. Bijvoorbeeld als u met te veel drank op schade veroorzaakt. Welke schades zijn niet verzekerd? Bekijk hier de lijst van uitgesloten schades.

Wanneer is All Risk verstandig?

Kies voor de All Risk Autoverzekering als u de meeste financiële zekerheid wilt. Want de financiële gevolgen van autoschade kunnen groot zijn. Is uw auto nog niet zo oud? En heeft hij een hoge dagwaarde? Wilt of kunt u schade aan uw auto, al dan niet door uzelf veroorzaakt, niet zelf betalen? Dan is de All Risk Autoverzekering de beste keuze. Andere redenen om voor All Risk te kiezen:

  • U heeft voor uw werk een representatieve auto nodig, maar u heeft niet genoeg spaargeld om een soortgelijke auto te kunnen kopen als deze wegvalt. Total loss door eigen schuld is namelijk alleen verzekerd bij All Risk
  • U heeft uw auto op afbetaling gekocht. Bij total loss door eigen schuld krijgt u zonder All Risk verzekering geen vergoeding en blijft u met een schuld zitten

Wanneer kiest u WA Plus?

WA Plus beperkt casco is minder uitgebreid dan All Risk. Want onze All Risk Autoverzekering is een volledig casco verzekering. Maar heeft u uw auto niet op afbetaling gekocht? En beschikt u over de middelen om zonder problemen een nieuwe te kunnen kopen? Of kunt u gemakkelijk een tijdje zonder auto? Dan is WA Plus mogelijk een financieel aantrekkelijkere keuze. WA Plus dekt onder andere ruitschade, brandschade, vandalisme en diefstal.

Wanneer volstaat WA?

Als u een oudere auto heeft, kunt u mogelijk volstaan met alleen de verplichte WA verzekering. Auto’s van 8 jaar of ouder zijn vaak alleen WA verzekerd. Meestal zijn deze auto’s namelijk relatief niet veel meer waard. Maar bedenk goed of u zich niet ook wilt verzekeren tegen schade aan uw eigen auto. Met een WA Autoverzekering komt deze schade geheel voor eigen rekening.

MEER INFORMATIE   

Wilt u weten welke autoverzekering aansluit bij uw auto en situatie? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.    

Deze tekst is geschreven op basis van de huidige polisvoorwaarden. Gelden deze voorwaarden niet voor u? Dan zijn de oude polisvoorwaarden van toepassing. Deze vindt u bij onze overige verzekeringen.