Met de auto naar

Trekt u er deze zomer op uit voor een autovakantie in Europa? Doe uw voordeel met onze tips en informatie over verkeersregels, boetes, verplichte items in de auto, tanken in het buitenland en meer.

autovakantie

Duitsland

Het veelzijdige Duitsland is een prachtig land voor een autovakantie. Heerlijk genieten van de gastvrijheid en mooie streken zoals Sauerland en het Zwarte Woud. Denkt u aan een autovakantie naar Duitsland? Dan is het belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan.

Tsjechië

Ga goed voorbereid op reis als u met de auto naar Tsjechië gaat. Lees over verkeersregels, benodigde vaccinaties, verkeersdrukte, tol en meer.

Noorwegen

Liefhebbers van mooie natuur en landschappen kunnen hun hart ophalen in Noorwegen. De uitgestrekte hoogvlakten, bossen en prachtige groene fjorden maken een onvergetelijke indruk. Maak eens een autovakantie naar Noorwegen!

Spanje

Heerlijke tapas, fruitige sangria en zonovergoten stranden. Of u nou houdt van luieren, lekker eten of kunst en cultuur, Spanje is een prachtig land met voor ieder wat wils. Denkt u aan een autovakantie naar Spanje? Dan is het belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan.

Oostenrijk

Oostenrijk is het land van bergen en rivieren, groene alpenweides, sneeuwpret en après-ski. Of u nu houdt van wintersport, lange bergwandelingen of fietstochten, Oostenrijk biedt voor ieder wat wils.

Slovenië

Wie er al eens geweest is zal het beamen: Slovenië is een prachtig land. Onder meer door de prachtige bergtoppen van de Alpen, valleien, unieke grotten en historische steden. Denkt u aan een autovakantie naar Slovenië?

Zwitserland

Gaat u op autovakantie naar Zwitserland? ZDan bent u verzekerd van gezonde berglucht, kristalheldere meren, bergtoppen, groene dalen, wintersport, mooie steden en idyllische dorpjes.

Denemarken

Ga goed voorbereid op reis als u met de auto naar Denemarken gaat. Lees over verkeersregels, benodigde vaccinaties, verkeersdrukte, tol en meer.

Engeland

De aankomst met de ferry is al spectaculair: een kustlijn met witte krijtrotsen verwelkomt u. Landinwaarts wachten schilderachtige landschappen met eeuwenoude kastelen. En ’s avonds? Dan geniet u in de pub van fish and chips en een pint ale.

Frankrijk

Frankrijk is zo divers. Met de kinderen naar Disneyland, samen romantisch naar Parijs, naar de camping aan de Franse kust. Genieten van de prachtige natuur en cultuur in het binnenland. Of op wintersport naar 1 van de vele Franse wintersportbestemmingen.

Italië

Cultuur snuiven in Rome, shoppen in Milaan, uw hart ophalen bij het natuurschoon van Toscane of het groene Umbrië verkennen? Wat u ook doet, ga goed voorbereid op reis.

Nederland

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie in eigen land. En geef ze eens ongelijk! Nederland heeft heel wat te bieden: van de weidse meren van Friesland tot de heuvels in Limburg. Kiest u voor een autovakantie in Nederland? Ga dan goed voorbereid op reis.

België

Mooie historische steden, heerlijk fietsen, lekker eten en fantastisch specialbier. Dát is België. Gaat u met de auto? Lees onze tips.

Luxemburg

Luxemburg is een prachtig land, van de sprookjesachtige hoofdstad, tot de mooie bossen! Lees onze autotips en ga met een gerust gevoel op pad.

Kroatië

Steeds meer vakantiegangers weten het mooie Kroatië te vinden. Geen wonder. Het land biedt mooie parken, een fijn klimaat, een prachtige kust en een rijke cultuur. Denkt u aan een autovakantie naar Kroatië? Dan is het belangrijk dat u goed voorbereid op reis gaat.