Merken

Denkt u erover om een Volvo te kopen, bent u nieuwsgierig naar de typische kenmerken van een Audi of naar de strategie van Tesla? Lees hier meer over deze en andere automerken. Handig voordat u een autoverzekering wilt afsluiten.


 • Tesla verzekeren

  Tesla tilt het elektrisch rijden naar een ander niveau, met luxe én snelheid. Tesla auto's zien er niet alleen fantastisch uit, maar hebben ook ontzettend veel power. En dat het merk innovatief is blijkt ook wel uit het feit dat het druk bezig is met het ontwikkelen van zelfrijdende auto's.

  Lees meer
 • Chevrolet verzekeren

  ‘Chevy’ staat bekend om zijn iconische sportwagens, zoals de krachtige Corvette en stoere Camaro. Op zoek naar een Chevrolet autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Chevrolet en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Cadillac verzekeren

  Het luxemerk van het Amerikaanse General Motors kent een lange historie en staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en luxe. Op zoek naar een Cadillac autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Cadillac en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Chrysler verzekeren

  Komt u uit Nederland en rijdt u een Chrysler? Dat maakt u tot een unieke chauffeur, het merk is namelijk vooral populair in Noord-Amerika. De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Chrysler en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Citroën verzekeren

  Citroën heeft steeds een vooruitstrevende rol gespeeld op technisch vlak. Zo zijn de Fransen uitvinder van de schijfremmen en voorwielaandrijving. De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Citroën en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Saab verzekeren

  Het automerk Saab staat bekend om zijn veiligheid, gebruiksgemak en exclusiviteit. Op zoek naar een Saab autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Saab en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Ford verzekeren

  Ford is 1903 opgericht door Henry Ford en zeer bepalend geweest voor de automobielindustrie. De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Ford en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • SEAT verzekeren

  Het automerk SEAT staat bekend om zijn jonge, sportieve uitstraling. Op zoek naar een SEAT autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw autoverzekering perfect aan op uw SEAT en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Audi verzekeren

  Op zoek naar een Audi autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Audi en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Skoda verzekeren

  Een Skoda is een verstandige keuze: veel waarde voor uw geld, met de betrouwbaarheid van het Volkswagen concern. Op zoek naar een Skoda autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Skoda en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Alfa Romeo verzekeren

  Legendarische sportwagens, een fraai motorgeluid, elegante vormen en stijl, dát is Alfa Romeo. Op zoek naar een Alfa Romeo autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Alfa Romeo en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • BMW verzekeren

  BMW staat bekend als een automerk met veel zakelijke rijders die wel houden van een sportieve rijstijl. Op zoek naar een BMW autoverzekering? De Generali autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw BMW en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Smart verzekeren

  De stadsvriendelijke Smart is een zuinig, luxe automerk met een hoog “fungehalte”. Op zoek naar een Smart autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Smart en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Mercedes verzekeren

  Dit toonaangevende Duitse automerk staat al jarenlang bekend om kwaliteit, duurzaamheid en luxe. Op zoek naar een Mercedes autoverzekering? De Generali autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Mercedes en persoonlijke wensen

  Lees meer
 • SsangYong verzekeren

  Als SsangYong-rijder mag u zich een ware pionier voelen, want menig Nederlander kent het automerk nog niet. Op zoek naar een SsangYong autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw SsangYong en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Suzuki verzekeren

  Suzuki-rijders behoren tot de beste chauffeurs van Nederland. Op zoek naar een Suzuki autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Suzuki en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Toyota verzekeren

  Toyota-rijders zijn erg merktrouw, en dat is niet vreemd: het automerk staat bekend als zeer betrouwbaar. Op zoek naar een Toyota autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Toyota en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Land Rover verzekeren

  Land Rover staat bekend om zijn onverwoestbare 4x4 terreinwagens, zoals het stoere oermodel Defender. Op zoek naar een Land Rover autoverzekering? De Generali autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Land Rover en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Volkswagen verzekeren

  Volkswagen is een van de populairste automerken in Nederland. Op zoek naar een Volkswagen autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Volkswagen en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Volvo verzekeren

  Met een Volvo bent u verzekerd van comfort en veiligheid. En niet alleen u, maar ook uw inzittenden. Op zoek naar een Volvo autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Volvo en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Honda verzekeren

  Op zoek naar een Honda autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U kunt bovendien eenvoudig kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Honda en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Hyundai verzekeren

  Stond Hyundai vroeger vooral bekend om betaalbare auto’s, tegenwoordig staat het merk meer voor betrouwbaarheid en mooie ontwerpen. Op zoek naar een Hyundai autoverzekering? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Hyundai en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Jaguar verzekeren

  Bent u de trotse eigenaar van een Jaguar? Dan wilt u deze natuurlijk goed verzekeren. Dat kan bij Generali. De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zodat uw Autoverzekering perfect aansluit op uw Jaguar en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Jeep verzekeren

  Een merk dat staat voor stoere en robuuste auto’s, dat is Jeep. Zoekt u een goede Autoverzekering voor uw Jeep? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Jeep en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Kia verzekeren

  Zoekt u een goede Autoverzekering voor uw Kia Picanto, Rio, Sportage, Cee’d of een van de andere populaire Kia’s? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Kia en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Lancia verzekeren

  Elegant en innovatief, dat zijn de auto’s van Lancia. Zoekt u een goede autoverzekering voor uw Lancia? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Lancia en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Lexus verzekeren

  De mooie ontwerpen en krachtige prestaties van Lexus laten bij veel autoliefhebbers het hart sneller kloppen. Zoekt u een goede autoverzekering voor uw Lexus? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Lexus en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Mazda verzekeren

  Zoekt u een goede autoverzekering voor uw Mazda? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Mazda en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Mini verzekeren

  Als u een Mini heeft, bezit u een van de meest iconische auto’s. Zoekt u een goede autoverzekering voor uw Mini? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Mini en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Mitsubishi verzekeren

  Auto’s met een aantrekkelijke no-nonsense design en geavanceerde techniek, dat zijn Mitsubishi’s. Zoekt u een goede autoverzekering voor uw Mitsubishi? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking en kunt u naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Mitsubishi en persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Nissan verzekeren

  De betrouwbare Nissan is een innovatieve auto met veel waar voor uw geld. Denk aan een complete uitrusting met cruisecontrol en climate control voor een aantrekkelijke prijs. Op zoek naar een autoverzekering voor uw Nissan? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U heeft bovendien de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Nissan en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Opel verzekeren

  Opel staat bekend om praktische innovaties, royale uitrusting en het moderne design. Bent u op zoek naar een autoverzekering voor uw Opel? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U heeft bovendien de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Opel en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Peugeot verzekeren

  Een goede wegligging, een strak design, een complete uitrusting en optimaal rijcomfort: het zijn kenmerken van Peugeot. Bent u op zoek naar een autoverzekering voor uw Peugeot? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U heeft bovendien de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Peugeot en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Porsche verzekeren

  Porsche staat bekend om de onderscheidende modellen en exclusiviteit. Bent u op zoek naar een autoverzekering voor uw Porsche? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U heeft bovendien de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Porsche en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Renault verzekeren

  Renault is van oudsher populair bij de Franse elite en adel. De innovatieve auto’s met modern design zijn er van grote familiewagens tot praktische stadswagens. Duurzaamheid is voor Renault een groot goed. Daarom zijn 100% elektrische auto’s en milieusparende oplossingen bij Renault heel normaal. Bent u op zoek naar een autoverzekering voor uw Renault? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U heeft bovendien de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Renault en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • Rover verzekeren

  Het Britse Rover maakte tot 2005 de wat exclusievere auto’s. In 2005 ging Rover failliet. Maar er rijden nog flink wat Rovers over de Nederlandse wegen. Bent u op zoek naar een autoverzekering voor uw Rover? De Generali Autoverzekering biedt een prima dekking. U heeft bovendien de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen. Zo sluit uw Autoverzekering perfect aan op uw Rover en uw persoonlijke wensen.

  Lees meer