Klantervaringen Autoverzekering

Nieuwsgierig naar de ervaringen van bestaande Generali-klanten? Lees de klantbeoordelingen over onze Autoverzekering. Deze onafhankelijke klantbeoordelingen, verzameld door KiyOh, zijn voor ons heel waardevol. Want een goede service en tevreden klanten vinden wij enorm belangrijk. Dankzij de klantervaringen blijven wij onze Autoverzekering en service steeds verbeteren, zodat deze nog beter aansluiten op uw wensen.

9,5 gemiddeld
9 algemeen
10 snelheid/levertijd

H.J. Veldink 18 augustus 2017
9,3 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
10 snelheid/levertijd

lj 17 augustus 2017
8,5 gemiddeld
8 algemeen
9 communicatie

prijs. compleetheid van product.

Anoniem 16 augustus 2017
6,5 gemiddeld
8 algemeen
5 snelheid/levertijd

goede site, makkelijk af te sluiten,

Luc van Leeuwen 15 augustus 2017
7,3 gemiddeld
8 algemeen
7 communicatie
7 snelheid/levertijd

Vriendelijk en behulpzaam

Hilly 15 augustus 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Snelle service. Door n prettige medewerker te woord gestaan i. v.m. wat vragen.

Gm.Hermans 15 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Anoniem 15 augustus 2017
5,5 gemiddeld
6 algemeen
5 communicatie

De website waarop ik de verzekering heb afgesloten, is een ramp. Ik moest meerdere keren helemaal opnieuw beginnen omdat onder meer de knop 'verder' niet reageerde. (Ik werk met een recente macbook). Ik kwam erg in de verleiding maar te stoppen en naar een andere verzekeraar te gaan.

Anoniem 14 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen

gewoon goed

Harald 14 augustus 2017
8,7 gemiddeld
8 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Snelle service

Anoniem 14 augustus 2017
8,3 gemiddeld
9 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Een duidelijke auto verzekering,in een mooie prijs klasse.

Anoniem 14 augustus 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Duidelijke communicatie

Ria Deelen Brinkers 14 augustus 2017
9 gemiddeld
9 algemeen

Goede website met simpele aanmeldingsprocedure en een snelle respons

Anoniem 14 augustus 2017
8,3 gemiddeld
7 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Snelle acceptatie en opsturen van de documenten

Hermi 14 augustus 2017
7,3 gemiddeld
8 algemeen
7 communicatie
7 snelheid/levertijd

2 vd 3 medewerkers ad telefoon. Degene die gemaakte afspraken niet nakomt; heb ik al eerder feedback over gegeven.

Lex 14 augustus 2017
7 gemiddeld
7 algemeen
7 communicatie
7 snelheid/levertijd

Dat ik netjes gebeld werd dat mijn polis nog niet klaar was maar dat ik wel verzekerd was en dat ik netjes werd geïnformeerd dat ik een certificaat van mijn alarm moest halen en mailen.

Sander 14 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Duidelijke site met begrijpelijke info

MS 14 augustus 2017
7,7 gemiddeld
7 algemeen
9 communicatie
7 snelheid/levertijd

Volledige verzekering tegen een goedkope rijs

Werner 10 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

voordelig

w 9 augustus 2017
9 gemiddeld
9 algemeen
9 snelheid/levertijd

Duidelijke website en duidelijke voorwaarden

Anoniem 9 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Anoniem 8 augustus 2017
8,3 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
9 snelheid/levertijd

Anoniem 8 augustus 2017
9 gemiddeld
9 algemeen

Alles verliep zoals verwacht.

Wim 8 augustus 2017
9 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Dat er geen negatieve punten waren

Art 7 augustus 2017
8,7 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
10 snelheid/levertijd

Anoniem 7 augustus 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Zeer snel binnen 10 min bevestiging dat mijn nieuwe auto verzekerd was. TOP!!! Verder niet meer communicatie dan strikt noodzakelijk. Ik hou daar wel van.

Twan 7 augustus 2017
9,3 gemiddeld
10 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Snel telefonisch contact. Correct en vriendelijk te woord gestaan.

Anoniem 7 augustus 2017
6,7 gemiddeld
6 algemeen
7 communicatie
7 snelheid/levertijd

Hoe zich aan de afsptaak

Hans 7 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Duidelijke voorwaarden Snelle en duidelijke communicatie van aanspreekpunt Ritchel Schraven

Barry 7 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
9 communicatie
7 snelheid/levertijd

Goede service en niet opdringerig

Anoniem 7 augustus 2017
9,3 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
10 snelheid/levertijd

Geen toets 1 of toets 2 menu voordat je iemand aan de telefoon krijgt.

Mieke 7 augustus 2017
10 gemiddeld
10 algemeen

Wow! Dank voor uw prachtige beoordeling. Dit doet ons goed! Mocht u toch nog tips voor ons hebben, van harte welkom! ^Ineke

Gijsbertus 4 augustus 2017
7 gemiddeld
8 algemeen
6 communicatie

Prijs

Anoniem 2 augustus 2017
9 gemiddeld
9 algemeen

Het d.m.v. mail aanmelden van de schade is makkelijk. Je hoeft er de deur niet voor uit met je "postzegel".

Deurloo 2 augustus 2017
9,3 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
10 snelheid/levertijd

Duidelijk .

Anoniem 1 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Duidelijke uitleg en heel snel via de mail alle gegevens ontvangen voor de nieuwe verzekering

Abel 1 augustus 2017
10 gemiddeld
10 algemeen

Vergeleken met met andere bedrijven, valt de premie veel lager uit . Telefonisch goed geholpen bij het afsluiten van mijn auto verzekering.

Anoniem 1 augustus 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

de snelheid waarmee alle benodigde documenten in mijn bezit kwamen

Bernard 1 augustus 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Een goede prijs

Mathieu 31 juli 2017
9,7 gemiddeld
9 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Nejdet 31 juli 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Heldere duidelijke communicatie, geen wachttijden of ingewikkelde trage keuze menu s. Medewerkers snappen meteen wat je bedoeld en denken mee. Super te vreden tot nu toe

Ron 31 juli 2017
9 gemiddeld
10 algemeen
8 communicatie
9 snelheid/levertijd

Wow! Dank voor uw prachtige beoordeling. Dit doet ons goed. Mocht u toch nog tips voor ons hebben, van harte welkom! ^Ineke

Anoniem 31 juli 2017
4,3 gemiddeld
4 algemeen
7 communicatie
2 snelheid/levertijd

In eerste instantie goed geregeld en goed geholpen. Polis kwam en bleek niet comform afspraak

Christel bongartz 31 juli 2017
5,7 gemiddeld
6 algemeen
6 communicatie
5 snelheid/levertijd

Vriendelijke mensen

Richard 31 juli 2017
8 gemiddeld
8 algemeen

snel en duidelijk. Ga zo door zou ik zeggen. Vraag me later nog eens naar mijn oordeel over Generali. Wij kennen elkaar nog maar pas!

Bas Hendrix Vertalingen 31 juli 2017
9,3 gemiddeld
9 algemeen
10 communicatie
9 snelheid/levertijd

Geen

A. Leenes 31 juli 2017
8,7 gemiddeld
10 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Wow! Dank voor uw prachtige beoordeling! Dit doet ons goed. Mocht u toch nog tips voor ons hebben, van harte welkom! ^Ineke

Anoniem 31 juli 2017
10 gemiddeld
10 algemeen

snelle reactie van de acceptatie keurig polis op tijd via de mail. nog geen schriftelijke bevestiging per post. telefonisch contact gehad en keurig te woord gestaan

Piet 31 juli 2017
8 gemiddeld
8 algemeen

Anoniem 31 juli 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

Duidelijke informatie

George 31 juli 2017