Klantervaringen Autoverzekering

Nieuwsgierig naar de ervaringen van bestaande Generali-klanten? Lees de klantbeoordelingen over onze Autoverzekering. Deze onafhankelijke klantbeoordelingen, verzameld door KiyOh, zijn voor ons heel waardevol. Want een goede service en tevreden klanten vinden wij enorm belangrijk. Dankzij de klantervaringen blijven wij onze Autoverzekering en service steeds verbeteren, zodat deze nog beter aansluiten op uw wensen.

7,7 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
7 snelheid/levertijd

goede site

Jan 15 december 2017
5,3 gemiddeld
5 algemeen
5 communicatie
6 snelheid/levertijd

Dank voor uw beoordeling. Eigenlijk worden wij niet blij van een 5. Wij leren graag van u. Kan ik u misschien bellen om een en ander te bespreken? Wilt u een e-mail sturen naar: service@generali.nl met uw telefoonnummer en tijdstip waar u op gebeld wilt worden? Alvast mijn dank ^Ineke

Annet 13 december 2017
6 gemiddeld
6 algemeen

de premie

camperhandel hamers 13 december 2017
7,7 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
7 snelheid/levertijd

Vriendelijkheid servicemedewerkers, duidelijke documentatie.

Anoniem 13 december 2017
8,7 gemiddeld
8 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Top dienstverlening/service

Anoniem 13 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen

Nette en snelle afhandeling van de schade

Rene 13 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

eenvoudig en helder

Walter 12 december 2017
9 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie

snel goed 100% te vrede premie is ook oke'

Heusschen 12 december 2017
8,3 gemiddeld
9 algemeen
7 communicatie
9 snelheid/levertijd

Snel verzekerd, volledig online

Anoniem 12 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Alles via internet geregeld. Geen communicatie plaats gevonden

Anoniem 12 december 2017
8,7 gemiddeld
8 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Snel en goed geregeld

Van den Berg 8 december 2017
8,7 gemiddeld
8 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

G e 8 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Wow! Dank voor uw prachtige beoordeling. Dat doet ons goed. Mocht u toch nog tips voor ons hebben, van harte welkom! ^Ineke

Jana 7 december 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
8 snelheid/levertijd

vriendelijke en effectieve uitleg

jac van steen 7 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen

De duidelijke uitleg en de afwikkeling van de schade.

Marco 7 december 2017
9,3 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
10 snelheid/levertijd

De snelle en correcte afhandeling van het aanvraagproces. De polis en groene kaart van de autoverzekering werden binnen korte tijd per e-mail verstuurd.

Anoniem 6 december 2017
8 gemiddeld
8 algemeen

Weinig of geen wachttijd bij telefonisch contact

Joop 5 december 2017
8 gemiddeld
8 algemeen

Alles is duidelijk en wordt op tijd geleverd.

Anoniem 5 december 2017
9 gemiddeld
10 algemeen
8 communicatie
9 snelheid/levertijd

zeer snel.

Anoniem 5 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen

gehele afhandeling, snel en correct

MM 5 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Wow, bedankt voor de mooie beoordeling. Mocht u toch dingen tegenkomen die wij kunnen verbeteren horen wij het graag. ^Claire

Anwar 5 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Snelle afhandeling van de aanvraag van de autoverzekering en een lagere premie dan mijn bij mijn vorige verzekeraar.

Johannes 5 december 2017
7 gemiddeld
7 algemeen

Makkelijk overstappen. Naast alles digitaal ook post, geeft tenminste geen gedoe met printen groene kaart. Soepele afwikkeling schade bij andere verzekering Generali.

Bor 5 december 2017
8,3 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
9 snelheid/levertijd

Snel geregeld

Michiel 5 december 2017
9 gemiddeld
9 algemeen

De communicatie en afhandeling is correct en snel

Anita 4 december 2017
10 gemiddeld
10 algemeen

snelle correcte afhandeling

kitty 1 december 2017
8,7 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie
10 snelheid/levertijd

snel

jeroen 29 november 2017
8 gemiddeld
8 algemeen

Snelle afhandeling van de aanvraag

Martin 29 november 2017
8 gemiddeld
7 algemeen
8 communicatie
9 snelheid/levertijd

snelle service

Simon 28 november 2017
8,7 gemiddeld
7 algemeen
10 communicatie
9 snelheid/levertijd

Duidelijke informatie.

John 28 november 2017
9 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

snelle reaktie.

Edgar 28 november 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Zeer vriendelijke en adequate telefonische hulp bij vragen over de voorwaarden.

Anoniem 28 november 2017
8 gemiddeld
8 algemeen

snel gereageerd op de aanvraag

Margriet 28 november 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Ik werk voor de Generali in Duitsland. En daar speziell voor NPS.

Anoniem 28 november 2017
9 gemiddeld
8 algemeen
10 snelheid/levertijd

Snel en eenvoudig online af te sluiten, binnen enkele minuten geregeld.

Anoniem 28 november 2017
9,7 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
9 snelheid/levertijd

Wow! Dank voor uw prachtige beoordeling. Dat doet ons goed. Mocht u toch nog tips voor ons hebben, van harte welkom! ^Ineke

A. 28 november 2017
4 gemiddeld
4 algemeen

Ja, in eerste instantie het webformulier ingevuld maar als ik deze wil versturen krijg ik een foutmelding van de website. Vervolgens het verhaal in de mail gezet samen met de gezipte bijlage. een antwoord mail ontvangen met de melding dat de bijlage niet geopend kunnen worden. bijlage los verzonden foto's moeten verkleinen in verband met het formaat. Vervolgens een brief met het verzoek tot aanvullende informatie met daar in een geprinte hyperlink. Alleen het telefonische contact ontbreekt nu nog.

Jelle 27 november 2017
9 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Zeer snelle en vriendelijke behandeling.

Anoniem 27 november 2017
8 gemiddeld
8 algemeen
8 communicatie

Very easy process online to insure the car.

Dimitrios 27 november 2017
7,5 gemiddeld
7 algemeen
8 snelheid/levertijd

Lage premie

Anoniem 27 november 2017
5 gemiddeld
4 algemeen
6 communicatie
5 snelheid/levertijd

redelijk snel geholpen

Tom 27 november 2017
9 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Cock 27 november 2017
1 gemiddeld
1 algemeen

Ik ben nieuw bij Generali dus ik heb hier nog geen ervaring mee.

Marjolijn 27 november 2017
7 gemiddeld
7 algemeen
7 communicatie
7 snelheid/levertijd

Korte wacht tijd via telefonisch contact.

Sedat 27 november 2017
9,7 gemiddeld
9 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Ik heb deze autoverzekering 48 uur en het is fantastisch (tot nu toe)

Jan van Ittersum 27 november 2017
9 gemiddeld
9 algemeen
9 communicatie
9 snelheid/levertijd

Amit 24 november 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Snelle communicatie.

Elly 24 november 2017
9 gemiddeld
10 algemeen
8 communicatie
9 snelheid/levertijd

Direct en correcte uitleg Met name via internet verzekeren

Genechten OGV 24 november 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie
10 snelheid/levertijd

Heel heldere antwoorden als je belt. Fijn dat je echt met mensen spreekt die er verstand van hebben en in 'normaal nederlands' antwoord geven, dus niet met al die ingewikkelde verzekeringstermen erbij.

Emke 24 november 2017
10 gemiddeld
10 algemeen
10 communicatie

zakelijk, kort en duidelijk

Pierre 22 november 2017