Verzekerd van alle aandacht

Een van de grootste verzekeraars ter wereld
Meer dan 217.000 klanten in Nederland
Sinds 1870 actief in Nederland

Over Generali

Generali

Generali is al meer dan 140 jaar actief op de Nederlandse markt. Bij ons kunt u terecht voor schade-, inkomens-, levens- en pensioenverzekeringen. Zowel zakelijk als privé. Wist u dat 1 op de 4 Europeanen een verzekering heeft bij de Generali? Wereldwijd is de Generali Group dan ook een van de grootste verzekeraars.

Overname door a.s.r.

Op 13 september 2017 is bekend gemaakt dat Generali Group overeenstemming heeft bereikt over de verkoop van Generali Nederland aan de Nederlandse verzekeringsmaatschappij a.s.r. Graag houden wij u op de hoogte van de stappen die worden gezet en wat dit voor u betekent.

Privé verzekeringen

Autoverzekering

Een online verzekering afsluiten voor uw auto kan direct op Generali.nl. Een WA verzekering afsluiten is verplicht voor iedereen die een auto bezit. Wilt u de basisdekking uitbreiden? Dan kiest u voor een WA Plus of All Risk autoverzekering. Meer informatie over de Generali Autoverzekering.

Inboedelverzekering

Schade aan uw inboedel is verzekerd met de Generali Inboedelverzekering. Een verzekering voor uw inboedel is verstandig, want uw spullen kunnen flink beschadigen door bijvoorbeeld brand, storm of diefstal. En dat kan flink in de kosten lopen. Meer informatie over de Generali Inboedelverzekering.

Woonhuisverzekering

Schade aan uw woning veroorzaakt door brand, wind, inbraak, neerslag, bliksem of ontploffing: u moet er niet aan denken. Toch kan het u overkomen. De schade kan flink oplopen. Sluit daarom een goede Woonhuisverzekering af, om u voor de financiële gevolgen van bijvoorbeeld brandschade en inbraakschade te verzekeren.

Aansprakelijkheidsverzekering

Schade of letsel aan anderen of hun spullen kan flink in de kosten lopen. Gelukkig kunt u hiervoor een verzekering afsluiten. Met de Aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade die u, uw gezin, uw huisdieren of onroerende zaken bij anderen veroorzaken. Meer informatie over de Generali Aansprakelijkheidsverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Met de Generali Overlijdensrisicoverzekering (ORV) zijn nabestaanden verzekerd van een eenmalige vast bedrag bij overlijden. Deze verzekering afsluiten is verstandig, omdat een ORV financiële rust geeft in zware tijden. Zo hoeven zij zich minder zorgen te maken over bijvoorbeeld woonlasten of studiekosten. Meer over de Generali Overlijdensrisicoverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Met een Generali Rechtsbijstandverzekering heeft u recht op juridische hulp bij conflicten. Dankzij onze scherpe premie heeft u een goedkope verzekering, met de deskundige hulp van de specialisten van DAS Rechtsbijstand. Meer informatie over de Generali Rechtsbijstandverzekering.

Reisverzekering

Dankzij de Generali Reisverzekering kunt u zorgeloos op vakantie. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen diverse schades of kosten die u ontstaan op reis. Onze doorlopende Reisverzekering is het hele jaar geldig. Meer informatie over de Generali Reisverzekering.

Ongevallenverzekering

Met de Generali Ongevallenverzekering heeft u recht op een bedrag als u door een ongeval overlijdt of geheel of gedeeltelijk invalide raakt. Ook kosten voor een geneeskundige behandeling zijn verzekerd met deze verzekering. Meer informatie over de Generali Ongevallenverzekering.

Motorverzekering

Of u uw motor nu gebruikt voor tochtjes of voor woon-werkverkeer: een WA Motorverzekering is verplicht voor iedere motorrijder in Nederland. U kunt deze verzekering uitbreiden met een WA Plus of All Risk dekking. Zo heeft u meer zekerheid en kunt u zorgeloos genieten. Dankzij onze scherpe premie profiteert u van een goedkope verzekering. Meer informatie over de Generali Motorverzekering.

Caravanverzekering

Veel Nederlanders trekken er regelmatig op uit in hun caravan. Met de Generali Caravanverzekering is uw stacaravan of toercaravan goed verzekerd. U profiteert van een goedkope verzekering met prima dekking en uitstekende service. Meer informatie over Generali Caravanverzekerning.

Kostbaarhedenverzekering

Met de Generali Kostbaarhedenverzekering zijn uw sieraden en kunst goed verzekerd. Deze verzekering geldt wereldwijd en geeft dekking tegen beschadiging en schade door diefstal en vermissing. Meer informatie over Generali Kostbaarhedenhedenverzekering.

Zakelijke verzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als zelfstandig ondernemer is het zeer verstandig om een verzekering af te sluiten voor een uitkering bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Met deze verzekering heeft u recht op een inkomen als u voor een langere periode niet kan werken. Dat biedt rust en zekerheid. Meer informatie over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Als u een eigen zaak heeft zijn uw bedrijf, klanten en gezin allemaal van u afhankelijk. Overlijden kan zowel zakelijk als privé verstrekkende financiële gevolgen hebben. Met de Generali Overlijdensrisicoverzekering hebben u en uw gezin rust en financiële zekerheid. Meer informatie over de Zakelijke Overlijdensrisicoverzekering.

Verzuimverzekering

Werkgevers investeren steeds meer in gezondheid, veiligheid en vitaliteit van personeel. Zieke medewerkers kosten uw bedrijf dan ook veel geld. Een goede verzekering voor verzuim en verzuimbegeleiding zijn dan ook onmisbaar. Met de Generali Verzuimverzekering krijgt u een goede begeleiding en kunt u flink besparen op kosten. Meer informatie over de Generali Verzuimverzekering.

Collectieve Ongevallenverzekering

Een ongeval op het werk heeft veel emotionele impact voor uzelf en medewerkers. Maar ook financieel kunnen de gevolgen groot zijn. Een verzekering afsluiten is dan ook zeer verstandig. Met de Generali Collectieve Ongevallenverzekering hebben uw werknemers recht op een vergoeding als zij overlijden of blijvend invalide raken. Meer informatie over de Generali Collectieve Ongevallenverzekering.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Ontstaat er schade aan het bedrijfspand van uw klant door schuld van uw medewerkers? Of loopt uw personeel zelf schade op? Dan kunt u als ondernemer aansprakelijk worden gesteld. Gelukkig kunt u uzelf en uw bedrijf beschermen met de Generali Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie over de Generali Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

Juridische conflicten kosten u veel tijd en geld. Zonde, want u steekt natuurlijk veel liever energie in ondernemen. Met de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering van Generali heeft u recht op juridische hulp bij conflicten met bijvoorbeeld een leverancier of opdrachtgever. Meer informatie over de Generali Zakelijke Rechtsbijstandverzekering.

Gebouwenverzekering

Een verzekering afsluiten tegen schade aan uw bedrijfspand is zeer verstandig. Kosten door bijvoorbeeld brand kunnen namelijk hoog oplopen. Met de Generali Gebouwenverzekering is uw pand goed verzekerd. Meer informatie over de Generali Gebouwenverzekering.

Inventaris- en Goederenverzekering

Inventaris en goederen die uw bedrijf bezit zijn een kostbare investering. Denk aan stellages, machines, apparatuur, kantoorartikelen, computers of voorraden. Een verzekering tegen schade en diefstal is dan ook geen onverstandige keuze. Met de Generali Inventaris en Goederenverzekering heeft u zekerheid en kunt u financiële problemen door schade voorkomen. Meer informatie door Generali Inventaris- en Goederenverzekering.

Bedrijfsschadeverzekering

U heeft het hele jaar hard gewerkt en rekent op een mooie omzet en winst. Door een brand gaat helaas een groot deel van uw productievoorraad verloren. Uw brutowinst loopt hierdoor drastisch terug. Om te voorkomen dat uw bedrijf in financieel zwaar weer komt, kunt u de Generali Bedrijfsschadeverzekering afsluiten. Deze verzekering dekt schade door vermindering van brutowinst. Meer informatie over de Generali Bedrijfsschadeverzekering.

Bestelautoverzekering

Ook voor uw zakelijk wagenpark is een WA autoverzekering verplicht.De Generali Bestelautoverzekering is voor u een goedkope verzekering, dankzij de scherpe premie en goede service. Natuurlijk kunt u deze verzekering eenvoudig uitbreiden met aanvullende dekkingen. Meer informatie over de Generali Bestelautoverzekering.

Pensioen

Uw Pensioen

Generali Pensioen is transparant, eenvoudig en duidelijk. Bij ons heeft u 24/7 online inzicht in uw pensioenregeling en de stand van de beleggingen. Ook geeft u via onze website eenvoudig persoonlijke wijzigingen door. Meer informatie over Generali Pensioen.

Fondsen en koersen

Uw pensioenpremies en pensioenkapitaal beleggen wij in Universal Life fondsen. Wij leggen u graag uit welke fondsen er zijn en welk risicoprofiel elk fonds heeft. Meer informatie over fondsen en koersen.

Collectief Pensioen

Het Generali Pensioen is een moderne beschikbarepremieregeling. Met onze pensioenoplossing heeft u helder inzicht in de kosten en een overzichtelijke administratie. Meer informatie over Collectief Pensioen.

Collectieve Overlijdensrisicoverzekering

Met de Generali Collectieve Overlijdensrisicoverzekering kunt u uw medewerkers meer financiële zekerheid bieden.Onze overlijdensrisicoverzekering  is een betaalbare verzekering met veel keuzevrijheid. Meer informatie over de Generali Overlijdensrisicoverzekering.

Regel uw zaken eenvoudig online


Ik maak verzekeren graag helder. Zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Paul Hofstra
Klantadviseur
Generali verzekeringen - Paul Hofstra

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

8,5

80% van de telefoontjes beantwoord binnen

30sec


60% van alle schades in 1 dag opgelost

PeriodeSchadeAfwikkeling.jpg

Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde klantbeoordeling

8,5
Generali scoort gemiddeld een 8,5 gebaseerd op 2089 beoordelingen.

Recente ervaringen

Klaas, Muntendam, 10 januari 2018
Duidelijke info. Goede interactie.
G.J., H'doorn, 9 januari 2018
Gunstige prijs in relatie tot de ruime voorwaarden!

Generali krijgt als klantcijfer een 8,3
Generali krijgt als klantcijfer een 8,3
Veilig en vertrouwd
Veilig en vertrouwd
Onafhankelijk beoordeeld met een 8,5
Onafhankelijk beoordeeld met een 8,5
Logo Generali

Wereldwijde organisatie